Tøj til fritid og forretning
2021 sep 19 By ad-minist 0 comment

På mange arbejdspladser er der en dresscode, hvad enten den er formuleret på skrift eller ej. På JakkerFrakker.dk kan du finde inspiration til det helt rette outfit til arbejdspladsen, og du kan se, hvordan du ser præsentabel ud som forretningsmand eller -kvinde.

Find det rette business outfit

Nogle arbejdspladser har specifikke regelsæt for påklædning. Det kan eksempelvis være advokatkontorer eller forsikringsselskaber, som skal fremstå troværdige og møde kunder hver dag. Her kan dresscoden være et påbud om at bære jakkesæt og skjorte, eller der kan være et forbud mod shorts på jobbet eller farvestrålende mønstre. Hvis du savner viden eller inspiration til, hvordan det rette forretningstøj til mænd kan se ud, er JakkerFrakker.dk et rigtig godt sted at læse om emnet og blive inspireret til et look, der er tilpas formelt, praktisk eller afslappet. Det er vigtigt, at forretningstøjet er passende i forhold til arbejdspladsens profil og de værdier, den står for. Nogle virksomheder brander sig på at være uformelle og i øjenhøjde med kunderne. Her er jakkesæt ikke nødvendigvis det bedste outfit til arbejdsdagen, for et habitsæt udstråler noget traditionelt, formelt og højtideligt. Men outfittet må heller ikke blive uprofessionelt. En kombination af blazer og jeans kan være en god mellemvej, eller en farvet polo og et par mørke habitbukser.

Praktisk og passende herretøj til kollegaturen

Når du arbejder i en virksomhed med dresscode, er dit forretningstøj ikke det eneste, du har brug for i den forbindelse. Der kan være mange forskellige arrangementer tilknyttet jobbet, som også kræver sit sæt: receptioner, fester, weekendture eller byture. Måske skal I holde en fest på arbejdspladsen, hvor temaet er OL? Her går et jakkesæt og business look næppe, og du må finde noget mere sporty tøj frem. Eller måske skal du på jagttur med advokatkontoret en weekend? Hos JakkerFrakker.dk kan du finde tøj til jagt, fiskeri og outdoor liv. På en jagttur, vandretur eller fisketur er det afgørende, at tøjet er komfortabelt, praktisk og holdbart. Her må du også tage højde for terrænet og vejret og for, om du foretrækker flere tynde lag eller færre stykker tøj i kraftig kvalitet. Hos JakkerFrakker.dk er der spændende blogindlæg, hvor du kan blive klogere på, hvilke mærker og hvilken beklædning der er egnet til eksempelvis jagt. Især hvis du ikke er en garvet jæger, kan det være godt at researche lidt på området, før du investerer i nyt outdoor tøj. På en jagttur med kollegaerne skal du ikke tage hensyn til, hvordan du fremstår over for kunderne eller forretningspartnerne, og dét kan være forfriskende opleve sammen med kollegaerne. Du skal blot klæde dig godt på til den aktivitet, I har planlagt, og nyde turen.