2 ting der vil give firmatelefonen længere levetid
2021 okt 15 By ad-minist 0 comment

En firmatelefon er ikke bare en firmatelefon. Selvom chefen betaler regningen skal telefonen stadig behandles ordentlig. Intet er mere irriterende end en telefon med dårlig batterilevetid.

Du snakker med kunden og pludselig går salget i sort. Det skal selvfølgelig undgås.

Derfor får du her hjælp til 2 ting, som vil sørge for, at firmatelefonens batteri ikke dør, før salget er landet.

Brug kun telefonen til arbejde

Batteriet løber, nej spurter mod 0 %, når det bliver brugt på alt mulig ikke-arbejdsrelateret. Når du vælger at spille musik, spille en video eller gud forbyde det spille et spil.

Det kræver lang mere af telefonens ydeevne og derfor batteri, hvorfor batterier begynder at søge mod 0. Undlad derfor med at bruge arbejdstelefonen til at al mulig, der ikke har med arbejde at gøre.

I virkeligheden behøver arbejdstelefonen ikke kunne alverden. Den skal kunne ringe og skrive. Nogle apps skal den formentlig også have til forretning og marketing – i visse tilfælde. Måske skal der også bruges en GPS, når telefonen tages med på køretur til kunden. Men langt de fleste firmatelefoner bliver hovedsageligt brugt til at ringe og skrive, hvorfor batterilevetiden ikke burde være en udfordring. Så længe den lades op efter brug.

Ligesom firmatelefoner skal have mobilcovers, skal de selvfølgelig også have en god oplader, som bliver benyttet efter brug.

Lad batteriet dø

En lille smule i modstrid med, hvad der netop er skrevet, skal du lade telefonen dø. Telefonen har godt at blive kørt helt tør. Det gør telefonen og batteriet bedre i stand til at kunne benytte hele batteriets størrelse.

Over tid vil batteriet blive svækket, hvad end du stiller op. Men du kan forsinke processen betydeligt ved at huske at køre batteriet helt dødt i ny og næ.

Du skal stadig have en god oplader og geniale covers, men fra tid til anden skal du undlade med at bruge opladeren.

Det kan være over weekenden eller ferien, hvor telefonen alligevel ikke bliver brugt. Lad telefonen løbe tør her og få så fyldt strøm på som det første den morgen. En smule irritation kan opstå, hvis planlægningen ikke er forløbet perfekt, og du skal bruge telefonen mobilt, så snart du møder ind mandag.

Her må du huske at tjekke din kalender, inden du lader telefonen løbe tør. Husk dog også på, at det ikke er særlig ofte, du behøver lade telefonen løbe tør. En gang i måned er fint og burde ikke skabe problemer for dig.

En sund telefon slukkes

Fordi du er så god og trofast en læser, at du blev helt til sidste afsnit får du yderligere et tip. Det gælder ikke kun til at styrke batteriet, men hele styresystemet i din telefon.

Du skal huske at slukke din telefon. Du lader forhåbentlig heller ikke din ovn, opvaskemaskine, tv e.l. køre 24/7. Vores elektronik har behov for en pause i ny og næ. Det gælder også din telefon.

Faktisk gælder det især for telefonen. Vores brug af denne er så hyppig og essentiel for vores liv, at vi sjældent lader telefonen være slukket. Selv om natten skal den være tændt – for hvordan vågner jeg ellers op i morgen, uden alarm?

De fleste telefoner kan køre en alarm, selvom de er slukket. Derfor skal du overveje at slukke telefonen om natten. Din telefons levetid forlænges af et sundt brug af telefonen.