Sådan kommer din forretning et par år foran dine konkurrenter
2021 okt 23 By ad-minist 0 comment

Som forretning, og specielt produktionsvirksomhed, er det vigtigt at være foran konkurrenterne. Der findes mange måder, man kan gøre det på eller opnå det på. Den “nemmeste” eller mest ligetil måde er selvfølgelig at man følger med de nyeste trends.

Den næste udfordring er selvfølgelig at identificere de nyeste trends. Mange industrier har magasiner, hjemmesider eller nyhedsbreve, hvor man kan tilmelde sig og modtage såkaldte “insights”. Er du inden for en meget specifik branche, så kunne det være en meget god idé at smide lidt penge efter, hvis det overhovedet koster penge. Alternativt kunne man også søge efter “branche + outlook” for at finde ud af, hvad eksperterne mener der kommer til at ske i fremtiden i den pågældende branche.

I denne lille guide kommer vi dog ind på en specifik trend, som nærmest kan anvendes af alle brancher. Det er nemlig bitcoin, blockchain og kryptovalutaer generelt. Måske gør de beskrevne ting sig ikke gældende for din virksomhed, men her kan blockchain i hvert fald nok bruges. Blockchain har mange flere anvendelsesformål end digitale valutaer.

 

Hvis du sælger noget, så kan du gøre dette

Hvis du sælger noget, så er det meget nemt at ride med på ovenstående bølge. For at kunne sælge noget, så skal du selvfølgelig være i stand til at modtage en betaling. Dette gør du nok på nuværende tidspunkt med Stripe eller en lignende udbyder. Du kan dog meget nemt starte med at tage imod kryptovalutaer som betalingsmiddel i din webshop eller i din fysiske butik. Næste afsnit kommer til at forklare dig hvordan.

For at komme i gang med at modtage kryptovalutaer (f.eks. bitcoin) som betalingsmidler i din webshop, så har du egentlig to forskellige muligheder. Du kan enten oprette dig hos en udbyder, som klarer det hele for dig (det koster dog et gebyr), eller du kan vælge at anskaffe dig en wallet til bitcoin. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge løsninger, men hvis du ønsker at det hele skal køre helt automatisk, så burde du nok få noget i stil med BitPay og det passende plugin til din webshop løsning.

BitPay er selvfølgelig ikke den eneste løsning, men denne løsning har eksisteret i lang tid, og den fungerer meget godt. Har du en fysisk butik, så er det også muligt at bruge BitPay ved at oprette en faktura derinde og sende linket til din kunde. Det er måske også bare nemmere at overføre det tilsvarende beløb i bitcoins (eller anden valuta) direkte til din bitcoin wallet. Der er mange måder at gøre det på, og du skal bare finde ud af, hvad der er den bedste for din forretning.

Vi håber, at du har lært noget nyt om bitcoin og hvordan du kan komme til at bruge det i din forretning for at komme foran dine konkurrenter.