Få en revisor i København til dit firma
2021 aug 23 By ad-minist 0 comment

Står du som privatperson eller som firma og mangler en talstærk og kompetent revisor i København til dine bogholderiopgaver eller gennemgang samt godkendelse af dine regnskaber, så finder du professionel hjælp her Revisormikaelhansen.dk. Der kan også være skattemæssige forhold, du ønsker at få vejledning om, så dit outcome af dit firma tjener dig bedst, så er det bare om at løfte røret og få en aftale i hus.

Mangeårige revisorerfaring

Med mange års erfaring i revisionsarbejde i forskellige virksomheder og med kendskab til gældende regler på både det bogholderi- og skattemæssige område er pengene til revision givet godt ud, hvis du også ønsker, at de skal stå for selve den daglige drift af bogføringsarbejdet. Heraf slipper du for at bekymrer dig om det ofte tidskrævende papirarbejde og kan have fokus på andre steder i din virksomhed, som fremmer omsætning og indtjening m.m.

Er dit firma nystartet

Som nystartet firma kan der være begyndervanskeligheder eller mange forhold, der skal være fokus på fra start af. Heraf er det vigtigt, at du kender til gældende regler på det område, din virksomhed skal være omkring. Det lønner sig i sidste ende også økonomisk. Heraf kan det også være en god ide, at have sparring med en revisor, så din virksomhed kommer godt fra start. Der kan være nøgletal samt budgetter, som kan være gode at have og arbejde ud fra, så din likviditet står stærkt gennem hele året.

Fordele ved revisor i København

Du sikrer dig, at dine måned- og årlige regnskaber er up to date. At du har styr og overblik på tal og din økonomi. Ligeledes sikrer du, at dit regnskab justeres for ændringer i både moms- og skatteregler. Har du dertil spørgsmål, så har du givtige svar til gavn for dit firma eller forretning. I dag er der mange firmaer, der har overdraget deres drift af deres regnskaber til en revisor i København, idet de ser flere fordele heri. Bl.a. undgås ærgerlige regninger fra det offentlige.

Et sundt firma

Et sundt firma kommer oftest fra start, når man har et overblik over sin virksomhed. Heraf kan man nemlig løbende justerer på de mekanismer, der gør at virksomheder tjener penge. Og gerne nok til at man også kan leve af det. Dog forekommer det, at likviditeten kan skride, så altid vigtigt at sparring påbegyndes i god tid for at dit firma overlever og forbliver sund.