3 funktioner som din næste printer bør have
2021 jul 13 By ad-minist 0 comment

Hvis du gerne vil have en ny printer, så er det en god ide at læse med her. I denne artikel vil vi nemlig give en lille gennemgang af, hvilke tre funktioner det er vigtigt at din næste printer har. Med disse tre funktioner er du sikker på at få en masse ud af din nye printer og virkelig udnytte den fuldt ud.

Print

Det er naturligvis først og fremmest vigtigt at have en printer, som rent faktisk kan printe. Det giver sig selv og hvis den ikke kan dette, så er den ikke megen nytte til.

Husk derfor også at købe nogle blækpatroner hjem og have dem på lager, så du aldrig rigtig løber tør. Det er samtidig vigtigt, at du ikke blot køber nogle vilkårlige patroner hjem. Disse skal også passe til den printer, som du faktisk ender med at anskaffe. Det vil sige at du altså skal købe nogle Brother lasertoner, hvis du har en printer der matcher hertil.

Scan

Det kan derudover være meget praktisk, hvis du vælger at anskaffe en printer, som også kan scanne papirer ind. Det hænder jo af og til at man får nogle fysiske dokumenter. Dem kan du for eksempel få gennem posten eller gennem dit arbejde.

Og hvis du gerne vil gemme disse dokumenter i digital form, så er det altså en god ide at få en printer der også kan scanne. Det går som regel meget hurtigt at scanne et dokument og når det er gjort, så kan du ligge scanningen ind i dit digital filsystem.

Blot fordi du får en printer som også kan scanne, så betyder det ikke, at din printer bliver meget stor. Du kan i dag få nogle meget smarte printer, som også kan scanne, og som er i en meget normal størrelse. Der burde derfor altså stadig være plads til den på arbejdsbordet derhjemme.

Kopi

Til sidst kan det være meget rart at have en computer der kan kopiere. På den måde har du altid mulighed for at gøre dette, hvis det bliver nødvendigt. Og det hænder jo af og til, at det gør det.

Hvis du for eksempel gerne vil kopiere nogle invitationer til en fest, så er det meget rart at kunne gøre dette hurtigt hjemme fra din egen printer. Det giver generelt en større frihed, når du har denne mulighed for også at kopiere.