GPS kan optimere virksomhedens arbejdsflow
2021 jun 02 By ad-minist 0 comment

Når man driver forretning, er det vigtigt at man kan iværksætte nogle processer, som optimerer arbejdsrutiner og skaber overblik over opgaver, ressourcer og redskaber. Det kan være med til at skære ned på tidsspild og i stedet optimere arbejdsprocesser. Det kommer i sidste ende både forretningen og kunden til gode.

I håndværksfaget er der mange ting der indgår i arbejdet. Mange håndværkere som typisk anvender hver deres biler og redskaber. Det er meget udstyr og mange køretøjer at holde styr på. Jo større virksomheden, desto mere succesfuld, men det skaber også flere chancer for fejl og manglende overblik.

 

Med FindMyGPS kan I holde styr på udstyr, biler og medarbejdere. Det skaber også bedre mulighed for mere præcis registrering og bedre vedligeholdelse af køretøjer. Man kan nemlig supplere med en række andre funktoner der gør, at I bedre kan styre håndtere værktøjsstyring, ressourcestyring og håndtere dokumenter.

 

GPS optimerer arbejdsflow

FindMyGPS hjælper med at holde styr på bilerne, så I aldrig mister blikket på hvor de befinder sig. Hvis der skulle ske det uheldige og en bil bliver stjålet eller på anden vis forsvinder, kan den nemt lokaliseres. Men GPS’en kan mere end bare at lokalisere biler. Med nogle relevante funktioner som supplement, kan man generelt optimere måden man arbejder på i virksomheden.

 

Man kan blandt andet registrere tid mere præcist, så man ved præcist hvornår håndværkerne er mødt på arbejde og hvornår de er færdige med den sidste opgave. Det gavner både virksomheden og kunden at tidsforbruget bliver optimeret. Bedre værktøjsstyring er også noget softwaren kan hjælpe med at holde styr på, så I ikke mister overblik over udstyret.

 

Helt generelt kan softwaren i GPS være med at optimere og holde styr på ressourcerne. Man kan tilgå en oversigt digitalt have informationer om køretøjer, udstyr og andre ressourcer lige ved hånden. Man tilgår funktioner via en app som man kender det fra andre apps og uanset om man er almindelig bruger eller en koordinerende bruger der står med ansvaret, kan man tilpasse med den rigtige app, så man får adgang til de rigtige funktioner.

 

FindMyGPS leverer løsninger som man senere undrer sig over hvordan man kunne være foruden. Åbne op for siden og tilgå relevante oplysninger når det passer dig og tjek eventuelle nye opdateringer. Planlæg vedligehold, håndter dokumenter og billeder og optimer den generelle værktøjsstyring. Alt dette – oveni lokalisering – kan du håndtere og overvåge nemt og effektivt.