Gør en god forretning, mens du sover
2022 jun 23 By ad-minist 0 comment

Lyt til dit eget sovehjerte

Nu har jeg tre børn hjemme og en stor pige, der er flyttet hjemmefra, så jeg har nok at se til. Når jeg står op om morgenen efter at have sovet i en god allergivenlig dyne, som også er en temperaturregulerende dyne, så har jeg heldigvis givet mig selv de bedste betingelser for at få en god og produktiv dag. Det er sågar også en økologisk dyne, så jeg har også tænkt på den grønne omstilling, da jeg købte min kapokdyne i sin tid. Sådan en finder du på denne hjemmeside.

Det er nemlig alfa og omega for mig at have en god grøn samvittighed, for nok har min generation bidraget til at skabe velfærdssamfundet, men det er de nye generationer, blandt andet mine børn, som skal redde verden.

Når jeg tager på arbejde efter at jeg har taget mig af både mit sovehjerte og givet mine børn en god morgen, så ved jeg at jeg kan gøre en god forretning på mit arbejde. Jeg arbejder med business og produktion i et trævare firma, så det er vigtigt at jeg er på dupperne, for ellers er konkurrenterne det. Derfor lytter jeg både til tidsånden og til mit eget sovehjerte.

Den gode forretning og den dårlige forretning

Der er noget, som jeg ofte har haft brug for at definere for mig selv, og det er den gode forretning. Jeg har oplevet at jeg har ligget søvnløs om aftenen for at finde ud af, hvad den gode forretning var. Det er nemlig umådeligt vigtigt.

Når man sådan spekulerer over hvad den gode forretning er, så er det naturligt også at komme til at spekulere over, hvad den dårlige forretning så kan være.

Lad os tage den dårlige forretning først. Den dårlige forretning er den, hvor tallene går i minus. Det er de røde tal, som man for alt i verden helst vil undgå, med mindre man satser på noget helt bestemt og regner med, at de røde tal vil blive til grønne tal senere hen.

Det er de grønne tal, som jeg går efter på mit job, og det er den gulerod, som holder min produktivitet oppe. Salget skal gå i plus i forhold til alle de udgifter jeg har i forhold til. Der er fx løn, udgifter til kontor, hjemmeside, rengøring, kantine, konsulenthjælp osv. osv. Der er rigtig mange faktorer og brikker der skal på plads og ting, der skal gå op for at der ikke kommer røde tal på bundlinjen. Jeg vil ikke sige, at jeg lever for de grønne tal, for jeg lever efter at finde lykken og at være glad i mit liv. Dette indebærer naturligvis at mine børn er glade og har gode liv.