Dette velrenommerede kurérfirma tilbyder ekspreslevering i hele landet
2022 jan 10 By ad-minist 0 comment

Ind imellem kan der opstå et akut behov for at få sendt nogle dokumenter, varer eller reservedele afsted. I disse situationer er der ikke tid til at vente på at posten eller den daglige fragtmand kommer, og hvad gør man så?

 

Svaret er, at man ringer til Mini Express og hyrer en af deres kurér til at hente forsendelsen og levere den direkte i hånden hos modtageren – samme dag, uanset hvor i landet man er, og hvor pakken skal hen.

Kuréren er klar i døren i løbet af 60 minutter

Når man bestiller kurérkørsel i Aalborg eller et hvilket som helst andet sted i landet, så er udgangspunktet hos Mini Express, at kuréren skal kunne stå klar til at samle forsendelsen op på din eller din virksomheds adresse inden for 60 minutter, efter du har foretaget opkaldet.

 

Og selvom det måske lyder en smule fantastisk, så er den god nok. For hos Mini Express tilbyder de ekspreslevering i hele landet, og af den grund har de også valg at udstationere deres kurérer i flere af landets største byer, således der altid er en kurér inden for rækkevidde.

 

Så når først du har lagt din bestilling, skal du blot afvente kurérens ankomst, og så er din pakke ellers godt på vej til modtageradressen.

En tryg og sikker måde at levere vigtige dokumenter på

Kurérfirmaer varetager hver dag en lang række forskellige opgaver fra mange forskellige brancher rundt om i landet. Der køres med alt fra kontrakter og vigtige papirer til reservedele og store ladninger af varer og paller, og for Mini Express er ingen opgave eller afstand for stor.

 

Når det er sagt, så er kurérkørsel særligt attraktivt for de forretninger, institutioner og offentlige instanser, der skal være sikre på, at personfølsomme dokumenter og andre værdipapirer bliver håndteret med diskretion og bliver leveret direkte i hånden hos modtageren inden for den aftalte tidsramme.

 

Det er særligt i disse situationer, at kuréren adskiller sig fra de almindelige post- og distributionsvirksomheder, idet kuréren ikke er underlagt en fast rute men i stedet kan fokusere på at servicere én kunde ad gangen og opfylde dennes specifikke ønsker.

Bliv klogere på alle dine muligheder

På Mini Express’ hjemmeside kan du læse mere om de mange forskellige services, som kurérfirmaet tilbyder. Du har også mulighed for at booke en kurér direkte fra deres side, ligesom du finder den nødvendige kontaktinformation, hvis du har spørgsmål til løsning af opgaver, distributionsaftaler, priser eller lignende.